Sedlčansko, ve kterém vyrábíme naše produkty, je zkrátka pohádková krajina, na kterou svět jakoby zapomněl.

Projíždíte na kole kopcovitou krajinou, cestu lemuje alej stromů. Kousek od vás protéká údolím řeka Vltava. Za kopcem je skanzen a o kousek dál se můžete projet na voru pod zříceninou starého hradu. Krajina je plná malých, původních statků a zámečků. Je to taky ráj chalupářů a houbařů, protože do lesa je to vždy jen pár kroků, ať jste, kde jste. Už víte, kde jste? 

Sedlčansko, ve kterém vyrábíme naše produkty, je zkrátka pohádková krajina, na kterou svět jakoby zapomněl. Chtěli bychom to změnit a ukázat krásu a pestrost tohoto místa světu 🌎. Proto je to i naše poslední oblast ve Strategii udržitelnosti Biopekárna Zemanka


8️⃣. CÍL

Konkrétním posledním cílem je „Zapojit se ještě více do rozvoje Sedlčanska“. Chceme přispět k tomu, aby se tady začal více rozvíjet turismus. Rádi bychom podpořili místní ekozemědělce, kteří mají co předat a mohou svým pozitivním příkladem inspirovat ostatní. Plánujeme spojit síly s dalšími organizacemi a podnikateli a společně na tom začít pracovat. A já se na to opravdu těším.  Pravidelně pořádáme dny otevřených dveří a chceme přidat i další akce podporující komunitu kolem nás. 

Dejte mi do komentářů vědět, jestli i vy rozvíjíte kraj, ve kterém vaše firma působí, případně jak to děláte. Rád se nechám inspirovat 😊.

Celou Strategii udržitelnosti můžete najít ZDE.

#udrzitelnost #priroda #sedlcansko

 

 

Podpis JZ