Pokud vás zajímají mé podnikatelské začátky, samotný rozjezd Zemanky, a nebo třeba tipy na vedení týmu, navázání spoluprací s nadnárodními korporacemi nebo jak na work-life balanc, tak přijměte pozvání k poslechu podcastu Myšlením na vrchol.

Co člověk potřebuje, aby mohl prorazit v oboru?

Za mě je to nápad, určité vzdělání a i kapka dovedností. Ale upřímně? Já upéct neumím vůbec nic, a přesto již 16 buduju @ Biopekárnu Zemanku 😊. Podnikat jsem navíc začal již v 90. letech a okusil jsem tak několik oborů. Bylo to skvělé, protože jsem díky tomu získal přehled. A to je podle mě v podnikání velmi důležité.

Pokud vás zajímají mé podnikatelské začátky, samotný rozjezd Zemanky, a nebo třeba tipy na vedení týmu, navázání spoluprací s nadnárodními korporacemi nebo jak na work-life balanc, tak přijměte pozvání k poslechu podcastu Myšlením na vrchol. Tento podcast poslouchám pravidelně, pomáhá mi k udržení zdravého myšlení, a proto jsem velmi rád, že své zkušenosti jsem v něm posluchačům mohl předat i já. Moc díky LUKÁŠ EDER, který celý rozhovor vedl.

Podcast Myšlením k bohatství si můžete poslechnout například ZDE.

#podcast #myslenimnavrchol #podnikani

 

Podpis JZ