Neobejde se váš den bez sladké tečky po obědě, nebo sladké svačinky, ale máte bezlepkovou dietu?

Neobejde se váš den bez sladké tečky po obědě, nebo sladké svačinky, ale máte bezlepkovou dietu?

Rok od roku se stále více se setkáváme se zvýšeným zájmem o bezlepkové produkty. Ať už trpíte celiakií, tedy alergií na lepek nebo máte intoleranci, není nutné odpírat si pečené dobroty, pečivo ani slané krekry.

Bezlepkové recepty neobsahují pšenici, žito, oves, ječmen a slad – klasické mouky, které způsobují zdravotní potíže. Naše receptury konkrétně obsahují mouku pohankovou, která je jemné oříškové chuti a chová se jako mouka pšeničná. Je velmi lehce stravitelná a obsahuje spoustu vlákniny. Dále sušenky obsahují mouku kukuřičnou. Čočkovou a čirokovou?

V Zemance svým zákazníkům garantujeme vysokou kvalitu těchto produktů, především dodržováním přísných kritérií při jejich výrobě. Hlavním předpokladem kvality a jistoty pro zákazníka dodržujícího bezlepkovou dietu je oddělená výroba bezlepkového pečiva od výroby pečiva běžného. Tuto podmínku splňujeme na 100%, vzhledem k naší druhé provozovně, která je v Petrovicích. Navíc produkty podléhají pravidelným kontrolám. Díky tomu neseme i Bezlepkový certifikát sdružení celiaků ČR.

Jak jsou potraviny označeny?

XG symbol no copyright symbol

 

Patříte mezi ty, kteří mají potravinové omezení a nemohou lepek, a přesto si chtějí pochutnat na sušence se skvělou chutí? Našim zákazníkům se snažíme co nejvíce vyjít vstříc a proto jsme i v bezlepkové sekci rozšířili náš sortiment o další příchuť  - NOVINKU - Bezlepkové pohankovo-jablečné bio sušenky s kokosem, které májí sladkou, jak už sám název napovídá jablečnou chuť, kterou doplňuje jemný kokos.

bzl Jablko kokos