Ve úterý 25. října proběhlo předávání cen BPS TOP Odpovědná firma 2022 - nezávislé ocenění v oblasti udržitelného podnikání a odpovědného chování firem.

S velkou radostí vám chceme sdělit, že Zemanka vyhrála hned tři ocenění.

1.BPS TOP Odpovědná firma v životním prostředí - 2.místo 2.Biopekárna Zemanka s.r.o. zároveň získala i ocenění Trendsetter 3.BPS TOP Odpovědná malá firma

Velké díky patří všem, kteří nám drželi palce, jakkoliv nás podpořili a samozřejmě zaměstnancům, protože jak zaznělo i v odpovědi na otázku na předávání cen, všichni jsou součástí celého procesu, všeho co se v Zemance děje.

Otázka zněla
"Porotu zaujala precizně zpracovaná strategie udržitelného podnikání a jasné vize a cíle. Otázka zní kdo všechno se na tom podílel, jak velké množství lidí ze společnosti se podílelo právě na této strategii?"

"My jsme malá firma, opravdu malá firma a v podstatě můžeme říct, že se podílíme všichni, protože od nápadu po realizaci je potřeba všechny. Jsme pekárna takže i výroba je důležitá a kdybychom s ní nespolupracovali, nemluvili a nekomunikovali co je možné, tak bychom toho co jsme dokázali, nebyli schopní. Jsme opravdu hrdí na to, že se napříč společností podílíme všichni a rádi."
Odpověděla Lenka Kadleckova, export manažerka

Video z předávání cen najdete ZDE.

Děkujeme všem za podporu.🙏

#biopekarnazemanka #strategie #topodpovednafirma #udrzitelnost

 

i Vtnw9Pv X3