E-SHOP

Veganské tiramisu

Postup

Kešu/mandle přes noc namočíme ve vodě. Vodu druhý den slijeme a kešu rozmixujeme ve výkonném mixéru na jemnou pastu. Pokud nemáme takto výkonný mixér, můžeme použít hotové kešu/mandlový krém. Přidáme silken tofu, cukr a vanilku. Vymícháme krém.

Kávu necháme vystydnout a vlijeme do ní Amaretto. Přichystáme si 4 sklenice.

Sušenky (vždy 3kusyna 1 skleničku) velmi rychle smočíme v kávě s likérem a dáme na dno sklenic, přidáme vrstvu krému, další vrstvu namočených sušenek (vždy 4 kusy na 1 skleničku) a opět krém. Posypeme kakaovým práškem, ideálně použijte jemné sítko.

Dáme vychladit do lednice alespoň na 4 hodiny.

Suroviny

VÍCEZRNNé BIO SUŠENKY S ČOKOLÁDOU A VLOČKAMI Biopekárna Zemanka 2 balení
káva espresso 1 šálek
mandlový likér Amaretto 1 panák
silken tofu 300 g (balení v tetrapacku)
kešu/mandle 1 hrnek
nebo kešu/mandlové másl 4 lžíce
kokosový nebo třtinový cukr 3 lžíce
vanilková zrníčka 1/4 lžíce
kvalitní kakao 2 lžíce

Tip

Pro bezlepkovou verzi použijte RÝŽOVÉ BIO PIŠKOTY Biopekárna Zemanka.

VŠE O NÁKUPU

|

KDE NAKUPOVAT

|

PRO OBCHODNÍKY

|

PODPORUJEME

|

NOVINKY

Copyright © 2011 - 2021 Biopekárna Zemanka s.r.o. | prohlášení

Přihlášení

Přihlaste se k odběru NEWSLETTERU a využijte slevu 200 Kč na první nákup*

PŘIHLAŠTE SE K NÁM!
- zúčastněte se uzavřených akcí jen pro členy
- budete o akcích vědět jako první
- dostávejte NOVINKY
* Slevový kupón lze uplatnit na zboží v minimální hodnotě 2000 Kč. Kupón není možné spojit s jinou slevou. Přihlášením k odběru NEWSLETTERU souhlasíte se zasíláním informací elektronickou formou od provozovatele internetových stránek.
nebo již nezobrazovat