Košík

PEČENÁ DÝNĚ HOKAIDO A ČERVENÁ ŘEPA S LUTENICÍ

Podzimní pochoutka

Postup

Dýni rozpůlíme, vydlabeme, omyjeme a polovinu nakrájíme na hranolky i se slupkou. Bulvy červené řepy oloupeme, omyjeme a také nakrájíme na hranolky.

Takto připravenou zeleninu rozložíme na plech vyložený pečícím papírem, zakápneme olivovým olejem, okořeníme Provensálským kořením, solí a pepřem.

Pečeme na 190 stupňů cca 25-30 minut.

Suroviny

dýně Hokaido 1/2
červená řepy 2-3 bulvy (podle velikosti)
olivový olej 2 lžíce
provensálské koření
sůl
černý pepř
Lutenice – pikantní nebo jemná

Tip

Podáváme s Lutenicí jako předkrm nebo přílohu k masu.

VŠE O NÁKUPU

|

KDE NAKUPOVAT

|

PRO OBCHODNÍKY

|

PODPORUJEME

|

NOVINKY

Copyright © 2011 - 2019 Biopekárna Zemanka s.r.o. | prohlášení

Pole označená (*) jsou povinná
Email musí být ve správném formátu, př.: jmeno@server.cz
Telefon musí být v číselném formátu se státní předvolbou, př.: +420 123 456 789
Ostatní pole musí obsahovat minimálně 2 symboly
Pokud se registrujete, hesla se musí schodovat a obsahovat minimálně 4 symboly

Chybně vyplněná pole jsou zvýrazněna červeně

Přihlášení

Přihlaste se k odběru NEWSLETTERU a využijte slevu 200 Kč na první nákup*

PŘIHLAŠTE SE K NÁM!
- zúčastněte se uzavřených akcí jen pro členy
- budete o akcích vědět jako první
- dostávejte NOVINKY
* Slevový kupón lze uplatnit na zboží v minimální hodnotě 2000 Kč. Kupón není možné spojit s jinou slevou. Přihlášením k odběru NEWSLETTERU souhlasíte se zasíláním informací elektronickou formou od provozovatele internetových stránek.
nebo již nezobrazovat