Košík

Bezlepkový karamelový cheescake

Postup

Předehřejte si troubu na 150 °C a do dortové formy (cca 22cm) si vložte pečící papír. Okraje formy vymažte máslem.

Rozdrťte sušenky a promíchejte je s rozpuštěným máslem. Tuto drobenku rozprostřete na dno dortové formy a pořádně umačkete. Na náplň vyšlehejte Philadelphii s tvarohem a postupně přidávejte zkaramelizované kondenzované mléko. Na závěr přidejte lžíci třtinového cukru a vejce. Na drobenkový korpus nalijte připravenou náplň a pečte přibližně 45 minut. Po upečení by měl být cheesecake pevný, ale střed by se měl jemně chvět. Po vytažení z trouby neche dort chvíli odstát, pak jej jemně vytáhněte z formy a dejte vychladit do lednice.

Suroviny

Bezlepkové pohankové bio perníčky 250 g
rozpuštěné máslo 80 g
sýr Philadelphia 200 g
tučný tvaroh ve vaničce 250 g
zkaramelizované kondenzované mléko 1
třtinový cukr 1 lžíce
vejce 3

VŠE O NÁKUPU

|

KDE NAKUPOVAT

|

PRO OBCHODNÍKY

|

PODPORUJEME

|

NOVINKY

Copyright © 2011 - 2019 Biopekárna Zemanka s.r.o. | prohlášení

Pole označená (*) jsou povinná
Email musí být ve správném formátu, př.: jmeno@server.cz
Telefon musí být v číselném formátu se státní předvolbou, př.: +420 123 456 789
Ostatní pole musí obsahovat minimálně 2 symboly
Pokud se registrujete, hesla se musí schodovat a obsahovat minimálně 4 symboly

Chybně vyplněná pole jsou zvýrazněna červeně

Přihlášení

Přihlaste se k odběru NEWSLETTERU a využijte slevu 200 Kč na první nákup*

PŘIHLAŠTE SE K NÁM!
- zúčastněte se uzavřených akcí jen pro členy
- budete o akcích vědět jako první
- dostávejte NOVINKY
* Slevový kupón lze uplatnit na zboží v minimální hodnotě 2000 Kč. Kupón není možné spojit s jinou slevou. Přihlášením k odběru NEWSLETTERU souhlasíte se zasíláním informací elektronickou formou od provozovatele internetových stránek.
nebo již nezobrazovat